Over No More Cybercrime | Gina Doekhie
Cybercrime Expert Gina Doekhie

Over Gina Doekhie

Het doel van No More Cybercrime is om MKB Bedrijven en individuen bewust te maken van de online gevaren van cybercrime. Via dit platform ontdek je welke maatregelen je moet nemen om te voorkomen dat je slachtoffer wordt van cybercrime! Maar kan je ook leren wat je moet doen als je slachtoffer bent van cybercrime.

Bekend van onder andere:

Cybercrime expert


null
Gina Doekhie

10 + jaar ervaring

Gina Doekhie is de drijvende kracht achter No More Cybercrime. Gina heeft meer dan tien jaar ervaring als cybercrime specialist.

In haar werk heeft ze al veel bedrijven mogen helpen tijdens een aanval van cybercriminelen maar ook daarna en daarvoor.

Hoe kun je preventief ervoor zorgen dat je een aanval van cybercriminelen voorkomt, of vroegtijdig detecteert zodat ze geen tot weinig schade aan kunnen richten?

null
null
Cybercrime MKB

Technisch forensisch onderzoek

Gina is verantwoordelijk voor het technisch forensisch onderzoek nadat een bedrijf gehackt is. Zo wordt er gekeken naar hoe een hacker binnen is gekomen, wie de hacker is en wat de hacker gedaan heeft of gestolen heeft.


Daarnaast wordt er gekeken naar hoe je als bedrijf verder kunt werken, maar vooral ook naar hoe je jouw bedrijf beter kunt beveiligen zodat dit niet weer gebeurd!
null
null
Platform cybercrime

Ervaring en expertise

Naast onderzoeken heeft ze ook veel trainingen en presentaties gegeven voor veel bedrijven om de bewustwording te vergroten en om haar kennis te delen.


Door haar ervaring en expertise heeft ze namelijk genoeg bedrijven gezien waarbij het helemaal mis kan gaan, en ze wil graag jou hiervan behoeden. Ze deelt daarom graag haar kennis om de wereld een stukje veiliger te maken.
In 2020 werd Gina door het Financieel Dagblad gekozen als jong talent. In 2018, 2019, 2020 en 2021 werd ze genoemd in de Opzij Top 100 meest invloedrijke vrouwen in de categorie Top 10 Tech. Het jaar ervoor werd ze genoemd in “Inspiring Fifty: The Netherlands 2017”, de 50 meest inspirerende vrouwen in technologie. 

TedXAmsterdam Woman

Podcast Jesse Klaver


Cybersessie RTL 4 

AI & Cybercrime

null